Wednesday, October 30, 2013

Rindu My Baby Boy

Hujan yang lebat macam ni, buat cik mai teringat kat baby cik mai tu..apa la yang dia tengah buat..tido ke?..tengok tv ke tengah makan...
kalau dekat rumah, hujan lebat Zameer memang akan peluk mama dan dan kitorang akan spend time together...bestnye....golek-golek depan tv....kalau la tidak perlu bekerja...ermmmm...

Bila kita bekerja ni, banyak masa di abiskan kat opis je, kat rumah memang boleh dikira dengan jari kaki dan tangan kot :)..hehe..

Cik mai kesian dekat Zameer, walaupun dia manja tapi cik mai rasa dia macam tak cukup kasih sayang dari mama dia...masa Zameer lahir, cik mai kan EPJJ student lagi..jadi masa tu memang terlampau busy....weekdays kije..sabtu dan ahad pulak ada kelas dan group discussion...

Bila dah abis je studi ni cik mai rasa nak luangkan masa je ngan Zameer, ganti balik masa yang mama tak sempat nak luangkan dulu...

En Asben a.k.a Papa..
Kije..kije..kije dan kije...papa memang kena cari duit lebih..hehe..

Zameer, mama rindu sangat dengan awak ni..tunggu mama jemput awak dekat school petang nanti ye...muaahhh...


P/S - Bestnye kalau dapat pegi bercuti............

No comments:

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .