TABUNG ZJ

Wednesday, January 17, 2018

Hidup Tanpa Air Manis

17 Januari 2018

Baru dua hari tanpa air manis. Kepala agak berat.. mengantuk sangat2 sebab selalu pagi akan minum kopi/nescafe/tea..

Takpe mamaZJ cuba demi membuang lemak 15kg ni..



Tuesday, January 9, 2018

Kesunyian

Terasa lama tidak mencoret nukilan...

rindu untuk menulis tapi kekangan masa membatasi segalanya..

luv,

MamaZJ

Friday, August 4, 2017

LGFT apa tu?

Mesti korang nak tau ape tu kan LGFT tu kan??... jangan tipu.. hehe.. takde lah mamaZJ saje je main-main ngan korang...

Sekarang ni, mamaZJ tengah pakai 1 foundation yang sangat best dan senang sangat nak pakai..dap..dap..dap pakai dah siap..

Foundation ni tak bercapuk..bila pakai je orang akan cepat nampak perubahannya..muka glowing and pinkish.. serius yang ni mamaZJ tak tipu punya...

Harga?.. Memang murah dan mampu milik..RM 29 Sahaja.. dan boleh bertahan selama 2 bulan lebih, kan dah jimat kat situ... RM 29 Boleh pakai 2 bulan lebih tu..

Jarang sangat mamaZJ suka satu barang tanpa try.. yang ni dah try  baru mamaZJ Promote Tau..





Hah ni la dia...