Friday, June 29, 2012

Mimpi dapat BE

Fuyooo..malam tadi cik mai telah bermimpi mendapat BE...haha..mimpi tak nak kalah ye..itulah sebab semalam cik mai frust sangat terus dapat mimpi BE tue..Sebenarnya cik mai pon tak penah dapat BE lagi sebab blog pon suam suam kuku je..ada mood nak menulis ada lah entry dari cik mai..bila tiba time malas nak menulis..memang berhabuk terus blog KOPICAWAN ni...

Cik mai menulis blog nie untuk bercerita tentang diri cik mai, pastu kadang kadang cik mai luahkan perasaan kat blog nie...jadi nuffnang nie sekadar sampingan (tengok orang lain ada nuffnang..cik mai pon nak jugak..tapi tak reti pon sangat nuffnang nie...)

Tapi bila ek kita boleh dapat BE..nak berangan jap..kena cari lagi pasal nie...bila baca blog orang kadang2 dorang baru je berblog tapi dah dapat BE...cik mai pon baru jugak..takpe kena belajar lagi.....

p/s - nanti sambung lagi..cik mai kena attend kelas Oh my English!..maklumla lemah cakap omputih nie..hehe


10 comments:

Mrs Ledibet said...

amboi sampai mimpi² hehe

Cik Mai said...

hehe...tula sampai mimpi2..tapi nak jugak dapat BE tu..

Myra Jay said...

Cute Mum update survey kat Nuffnang, mana tau ada rezeki kena gaya penaja sudi nak menaja blog Cik Mai :)

Pesta Jiwa said...

Mungkin entri ni boleh membantu cara sebenar dpt BE http://pestairamajiwa.blogspot.com/2012/02/cara-sebenar-untuk-dapatkan-buffered.html?m=0

Amirul said...

bangga Nuffnang kalau sampai masuk mimpi produk BE dia nim

Syafiq Ahadin said...

pernah gak mimpi. haha! bukak2 takde pong. haha!

Cik Mai said...

yeke myra..cik mai kena belajar lagi dengan myra nie..hehe

Cik Mai said...

tima kasih for the info...cik mai akan terjah ke sana..

Cik Mai said...

hehe..amirul, tapi nuffnang mana ada singgah blog cik mai nie ha..

Cik Mai said...

syafiq..kita nanti kan sama2 kehadiran BE ke blog kita..haha

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .