TABUNG ZJ

Tuesday, May 22, 2012

Kursus 2 Hari

Hari nie cik mai berkursus 2 hari kat opis..kursusnya okay cuma agak memenatkan...banyak aktivit yang kami kena buat...
kursus ni adalah mengenai Perkhidmatan pelanggan, macam2 yang cik mai dapat belajar hari nie...contohnya pasal prinsip diri kita, tenaga dan bongkah ais...dan juga pasal KASIH...

nanti cik mai abis kursus dulu esok baru cik mai rumuskan ye....

Love my my best friend so much..Thank you ALIN dan TASHA..both of u are important dalam kehidupan cik mai (KUALITI) kuantiti kawan tak perlu ramai, kualiti yang penting..hehe...orang yang cik mai paling percaya..(AMANAH) dan sentiasa ada disisi cik mai ketika susah (SETIA),sentiasa berkongsi rahsia bersama2 (INTERGRITI) dan menghargai satu sama lain (HORMAT)...cewah..dah mula la cik mai nak praktik kan ape yang belajar tadi....

Thank you guys... I accept your love..hehehe...


p/s - penceramah Nazril Idrus @ Nash tu pon best kan....hensem...hehe




3 comments:

Momma AA said...

Wah.. dasyat cik mai.. ni patut bg kat nazril idrus baca ni.. hehe..

terharu baca n3 u ni.. haha.. luv u 2 my bff.. i accept ur luv 2..

Alin's In D House said...

wah terharunyer i baca nie.... thank u cik mai... nie memang dah betul2 terserap dalam hati nie. Betullar tasha nie kalo nazril idrus baca mesti terharu sesangat...

Ok friend. accept your love.... n raise your quality... n then i very support u...

Luv you all...

Myra Jay said...

Bila kita praktis apa yang dipelajari maksudnya kita faham apa yang diajarkan :)