Wednesday, May 16, 2012

Jalan2 cari Makan - Port 1

Mr Steak Shah Alam

Hari ahad lepas cik mai pergi dating2 la ngan en asben dan zameer...saje jalan2...en asben lak teringin nak makan lambchop...kami pon gamble je pegi area Shah Alam tue...tup2 ternampak la kedai Mr. Steak nie kat Seksyen 13..okay la kedai dia...suasana yang menarik..dekorasi pon okay...meh cik mai tepek cikit gambo kedai dia..



harga makanan dia pon sangat berpatutan...cik mai makan sizzling yee mee, cik asben lak makan lambchop...dan zameer pulak makan fish and chip...tapi dia makan cik mai punya sizling sebab fish and chip lambat sampai....lapo sangat anak mama nie ye....


cik mai bagi 4/5..hehe,kalo pedas cikit lagi dan masin cikit ok dah kat tekak cik mai..

air nenas, air tembikai dan milo ais...air dia RM 5 ye..berbaloi la..tak abis pon..besar gelas dia...

lambchop dia...5/5..en asben cakap sedap...

yeay..Fish n chip zameer suda sampai...4/5..cik mai rasa ikan dia hanyir la...maybe tak masak...

layan je zameer..dia makan fries..cos ikan dia tak mau...

"hati manyak senang ye duhai anak?"

p/s - SELAMAT HARI GURU...



4 comments:

Myra Jay said...

Sedap tengok menu especially Sizzling..

Masin sebab banyak sangat sos tiram dan kicap kot kan :)

Cik Mai said...

hehe...cik mai pon suka makan sizzling..nyum..nyum..

sarah mohamad said...

Wahhh saya masa duk shah alam tak perasan pun kedai ni. Nanti nak g shah alam nak try lah hiksss :D

Cik Mai said...

sarah... kena try tau..hehe..penat cik mai promosi...