Monday, April 2, 2012

Taska Lagi....

 Cik mai sebulan nie memang dok menSURVEY rumah, taska dan jalan ape nak guna bila nak pegi keja...Adoi memang pening jugak kan bila nak berpindah ke rumah baru...suma benda nak kena tukar...Tapi yang paling menRUNGSINGkan cik mai ialah ZAMEER...cik mai merisaukan kat mana nak hantar dak zameer nie...cik mai survey2 dapat la 3 tempat nie....semua okay..dan cik mai dah survey tempat taska nie..ok la...nanti cik mai pilih mana yang terbaik....
ni la taska tersebut...

Taska Ceri
Taska An Nizah
Taska Lemon

Itu satu masalah..masalah kedua nye pulak pasal nak pegi keja...cik mai kena naik komuter yang sangat HEBAT (tangan di dada, mata ke atas..)....cik mai dah survey la jalan2 yang nak elak tol (jimat sikit), hehe..parking je dah baper kan...sumanya akan bertambah...huhuhu...nasib baik la gaji dah naik sikit..korang dah cek ke gaji naik berapa?..jom cek kat  SINI

Tapi rumah belum siap sepenuhnye...cik mai dah survey suma nie...hahaha...

P/S - agak2 amik KPSL senang tak?..

2 comments:

Momma AA said...

KPSL???? cuba jer la cik mai.. kos semakin tinggi.. pasni nak travel jauh ni.. smoga berjaya yer.. i doakan u lulus KPSL dgn cemerlang.. amin...

Cik Mai said...

MOMMA- TENKIU..KALO LULUS LEH BELANJA U ALL..HEHE

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .