Tuesday, April 10, 2012

Beruntungnya ada suami

Sape yang belum kahwin tu sila la kahwin cepat2,bukan ape...selain jadi suami kita,beliau juga boleh jadi kawan baik kita,finacial a.k.a bank bergerak kita..haha..

Cik mai minggu ni memang extra busy nye..kat opis ada audit..so keja sekolah memang xsempat nak wat...jadinye,terpaksa la mintak en asben tolong wat kan...nasib baik beliau setuju...haha..nanti i bunje u okay...bukan mudah sebenarnya nak membahagi kan masa untuk belajar dan masa untuk famili (cik mai mmg fail bab2 bahagi masa nie)..nasib dapat en asben yang memahami..hehe kadang2 beliau merajuk gak...

Okaylah ni pon hapdet pakai hepon tatkala en asben n zameer da tido..mau idak nye da pukul 1 pagi kome.....hehe

p/s- zameer asyik tanya bila nak naik bas..adoi,nak bawak la nanti tapi nak p mana?

2 comments:

Momma AA said...

cik mai.. i cadangkan u naik KL Hop-On Hop-Off City Tour Bus.. naik dr KL sentral n turun pun kat KL Sentral gak.. leh jln2 tgk sekitar KL yg berdebu ini.. hoho..

Myra Jay said...

Hheeee, myra pun sama en asben selalu membantu espelly nak siapkan asgmnet

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .