TABUNG ZJ

Wednesday, October 26, 2011

Rindunya Zaman Minah Kilang

Rindunya pada kilang yang telah mepertemukan cik mai ngan cnta hati cik mai a.k.a en asben,..cik mai rindu sangat ngan kawan masa keja kilang..da lost contact..masing masing da keja lain....yang dapat contact sorang je...cik wa...cik mai rindu sangat nak jumpa atie...ngan kak ida...tapi xtau macam mana nak cari dorang...cik wa pon cik mai jumpa dalam fesbuk...atie ngan kak ida xda fesbuk...Kalau la dorang terbca plizz contact cik mai...rindu sangat ngan korang....

Ingat lagi balik keja pegi melepak umah cik wa,..pastu tido sama2....lepak One Utama..bestnya...Kak ida yang brutal still lagi cik mai ingat,..walaupon dah ada 2 orang anak tapi badan dia maintain...kecik je....

Atie lak,..masa tue baru abis skolah..budak lagi...tapi dia sangat baik..lembut je....gambor bersam pon xda..tula masalahnya..camne nak cari....yang ada dalam memori cik mai je....

P/s- Keja kilang leh hepi2..janji target dapat dicapai....

2 comments:

Myra Jay said...

Keje kilang sekarang tak semenggah dulu, sekarang kilang makin slow sebab ekonomi US jatuh..huhuuu :(

Cik Mai said...

ooo..yeke.....dulu gaji memang mahal giler..skg nie cik mai xtau lak..hehehe...