Tuesday, August 23, 2011

Minggu Lemau

Tajuk pon ntah ape2 hehe...bukan ape minggu nie cik mai mcm xda mood nak g kije..duk la menghitung hari nak lik kampung..hehe..tp ada lagi 7 hari nak balik kg..rasa mcm lama je lagik..byk projek nak dibuat kat kg tu....biasala orang pompuan..sopin sopin dan sopin....lagi satu kalu nak g saloon pon cik mai g kat kg je..kat kl nie mahei....double dari harge yang kita boleh dapat kat kg..so bek jimat gunting rambut n kasi treatment kt saloon kesukaan di kg...

Raya nie xtaula dapat g jalan umah kengkawan kat kg...masalahnye bile da berjumpa ngan sepupu sepapat, cik mai jadi malas nak kuar..kitorang lagik suka bergosip n memakan kuih2 raya..sambil menanti ketibaan tetamu...yelah kitorang pon nak jumpa pon payah...setahun skali jerk...Tapi umah opah cik mai nie mmg 'wanted' sikit ...orang mmg suka datang...sedara kami yang ramai pasti akan singgah kat umah opah punya, even sedar mara sebalah arwah atuk pon ada datang...dorang nak menziarahi opah juga walaupon atuk da xda.....

Raya tahun nie xdapat nak mengelat la plak..dulu masa 2009 cik mai dapat la mengelat..pasal mengandung..xyah wat kije dapur, tahun nie pasti bertapa kat dapur punya...aduh fail btol la kije2 dapur nie...xminat mak..huhuhu.....

p/s - kan best kalu dapat duit raya..ada sape2 nak bagi cik mai x?

No comments:

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .