Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2017

Benci Tapi Rindu (Diana) - Darulaman Buskers

sedapnye suara shaa db ni

Luis Fonsi - Despacito (Malay Female Version) 2017

Haqiem Rusli - Tergantung Sepi (Official Lyric Video)

LGFT apa tu?

Mesti korang nak tau ape tu kan LGFT tu kan??... jangan tipu.. hehe.. takde lah mamaZJ saje je main-main ngan korang...

Sekarang ni, mamaZJ tengah pakai 1 foundation yang sangat best dan senang sangat nak pakai..dap..dap..dap pakai dah siap..

Foundation ni tak bercapuk..bila pakai je orang akan cepat nampak perubahannya..muka glowing and pinkish.. serius yang ni mamaZJ tak tipu punya...

Harga?.. Memang murah dan mampu milik..RM 29 Sahaja.. dan boleh bertahan selama 2 bulan lebih, kan dah jimat kat situ... RM 29 Boleh pakai 2 bulan lebih tu..

Jarang sangat mamaZJ suka satu barang tanpa try.. yang ni dah try  baru mamaZJ Promote Tau..





Hah ni la dia...


World Breasfeeding Week 1-7/7/2017

World Breastfeeding Week is held annually between the 1st – 7th of August to encourage breastfeeding and improve the health of babies around the world.  
Some of the benefits of Breastfeeding are: •Breast milk contains antibodies that help the baby to fight off viruses and bacteria, •Breastfeeding lowers your baby's risk of having asthma or allergies. •Babies who are breastfed exclusively for the first 6 months, without any formula, have fewer ear infections, respiratory illnesses, and bouts of diarrohea


Sempena "World Breasfeeding Week 1-7/7/2017" 
Kepada semua mama/ibu/mummy/ummi/mak/bonda..semoga kita terus menyusukan anak sehingga 2 tahun..Bukan mudah perjalanan BF ini, banyak cabaran dan dugaan yang kita tempuh..demi anak tercinta marilah kita bersama terus kuat dan positif sentiasa.. Terima kasih pada suami dan keluarga dan rakan2 baik yang sentiasa berada disaat jiwa ini sedih susu drop.. Pada insan yang paling rapat dengan anak selain kita dan paling sabar dengan cabar…