Monday, April 13, 2015

Bila Sistem buat hal

Di petang hari ni..bila sistem mula buat hal..mata pon layu...tapi memandangkan lagi beberapa minit je jam tu nak menunjukkan pukul 5 petang..Ai jadi ceria...

Yeay!!..tak sabar rasanya nak balik rumah...plan di kepala, rutin seperti biasa..amik Zameer di LC, pastu singgah Aeon Big jap..cari barang..nak masak kari la u all...hihi..anak teruna dah request mau makan kari semalam...

Suka sangat makan kari la hai anak...

Mama ni suka sangat sebab sejak berskolah di LC ni..Zameer dah mula pandai baca dan sambungkan suku kata..amin...slow2 ye..nanti kita practise lagi...

Alhamdulillah..ada peningkatan yang baik..


P/S - macam nak masukkan dia silat..tapi macam kecik lagi... :)

1 comment:

Myra Jay said...

Sistem buat hal time nak balik memang best la kan.. ceria terus :)

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .