Wednesday, May 21, 2014

Modal RM 10 SAHAJA!!!

APER!!
Murahnya...
modal cuma RM 10 sahaja..
Jom cuba, tak rugi kalau mencuba..
Sambil kita bershopping sambil tu kita boleh menambah pendapatan kita..
Mari..Mari..Mari...

http://www.spshops.com/mamazameer

Monday, May 12, 2014

Bila dilepaskan....

Budak-budak punya hal..biasalah bila bermain..kadang-kadang terkasar...lihat lah hasil yang Zameer dapat ni...bila di tanya kena apa...jawabnya kena pukul dengan kayu..ayoyoyo....cian anak mama ni...mama bukan nak overprotected kamu tapi mama tak sanggup nak tengok kamu di lukai sebegini..dan mama tak nak kamu melukai orang lain sebegini..

Tapi itulah lumrah, budak lelaki harus kena lasak kata orang...tapi cik mai macam lebih suka kalau Zameer berkepit dengan mama ajer.. :P...anak emak la katakan.....

Mama sayang Zameer...next time tak mau main kasar-kasar lagi ye sayang!!..

Dahi yang luka..Benjol jugak la kepala beliau..

Seminggu selepas kejadian..ada parut..huhu..dah tak encem anak mama..nasib baik lelaki..kalau girl mau kena kurang hantaran. :p


P/S - Rindu nak pegi bercuti-cuti...

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .