TABUNG ZJ

Thursday, January 23, 2014

Kalendar Cina

Erm..menarik jugak kan kalendar cina ni..kalau ikutkan tahun ni potensi untuk cik mai dapat baby gurl tu cerah...InsyaAllah kalau ada rezeki...

Kita kena berusaha dan tawakal aje...

Jom korang test la kat kalendar ni jantina baby korang..saje suka2...Allah maha mengetahui..

Jom klik aje kat gambar bawah ni cik mai dah link kan terus ke kalendar cina tu...

jangan terlalu pecaya..untuk suka-suka dan mengisi masa lapang boleh la...


2 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Myra Jay said...

Hheeee, just for fun ok, klau nak percaya tu toksah la kan :)