Wednesday, October 16, 2013

Macam mana nak deco ruang tamu

Cik mai tengah duk survey camne deco ruang tamu kat pakcik google...tapi tak jumpa lagi yang berkenan di jiwa...

Bukan ape, pegi rumah jiran2 semuanye cantik rumah dorang..bkn sebab perhiasan ke ape..cara penyusunan tu yang penting...jeles la..camne dorang boleh deco comei2...Cik mai ni tangan tak berseni...

Ni jela rupa ruang tamu cik mai...

Erm...selalu coffee table tu duduk kat tepi tingkap..ni time raya letak kat tengah2...

Biskut raya cikit2..

Bos kecik sedang beradu tengok citer kartun beliau

2 comments:

AzieFirdaus Kamarudin said...

Salam sis..saya x la pandai sgt deco cuma nak bagi idea cikit..deco skrg quite nice jgk..tapi sis cuba ubah tv letak kat tingkap tu, kalo x muat bubuh kabinet tv tu sis serongkan sikit kabinet tu tp still seluruh ruang bole tgk tv jugak..pastu kt tmpt tv skrg tu bubuh sofa 3seater tu..ruang akan jadi lebey luas bila x letak sofa dlm keadaan asal...dinding tu sis cari je sticker yg biasa2...yg motif bunga ke...slalu kat kedai rm2 ada jual sticker2 tu..hihi..tapi kalo x ubah pun x pe sbb cantik jugak apa deco sedia ada :)

Mrs JZizan said...

@Azie..thanks bagi idea..nnt cik mai cuba tukar2 tengok camne jadinye..hehe..

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .