Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

Jerebu oh Jerebu

Macam ni la view dari  workstation Cik Mai...jerebu teruk sangat, matahari pon berwarna oren...harap harap cepat la kembali pulih seperti sediakala...

Kembali Menulis

Assalamualaikum semua...lama betul diri ini mendiamkan diri, banyak sangat benda yang perlu dibuat disamping mood untuk menulis tidak kunjung tiba....Selepas je pindah rumah Zameer dimasukkan ke hospital, pastu tukarkan dia ke sekolah yang lain...setakat ni tengok dia okay aje dengan sekolah yang baru..harap2 semua akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan bagi kami sekeluarga...

Sekarang ni Zameer dah mula bersekolah di Tadika Planet An Nizah Jalan Kebun, dah sebulan jugak dia bersekolah disitu.. Alhamdullilah ada peningkatan banyak pada diri Zameer, mama tumpang happy...Seronok sangat dia sebab ramai kawan dekat tadika, dekat rumah dia sorang jadi takde kawan untuk bermain..Musim cuti sekolah ni pulak banyak aktiviti yang tadika tu bagi kat budak2 tu...Zameer memang happy dapat tengok wayang ngan kawan2, merasa buat kad hari ibu untuk mama esok pulak dorang akan buat aktiviti BBQ..hehe..seronok pulak jadi dorang..hepi2 je..

Rutin Harian Zameer pulak, hari Isnin pakai baju unifor…