Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Salam Jumaat

Lamanya cik mai menyepi kan?..ada ke yang merindui?..cewah...puitis sungguh introduction pagi ni...bukan apa u all, cik mai agak tak de mood la untuk beberapa minggu nie, yang penting cik mai dah rasa lega sangat bila dah abis belajar ni..sekarang ni tunggu nak KONVOKESYEN sajer..berdebar la pulak....awww...apa-apa pon jom kita mendaftar dan semak nama kita ada ke tidak kat SINI....

Yang penting minggu ni nak mengemas rumah...yeay cik mai dah nak berpindah (sebenarnye malas nak pindah lagi , tapi sebabkan dah ada penyewa yang dah nak masuk rumah sewa ni..terpaksa la..)...semoga cik mai dapat mengemas abis satu rumah esok..berganding bahu dengan adik cik mai dan mengHIRE sorang assistant..huhu...macam banyak bebeno barang nye, tapi sebab tak rajin, amik la sorang assistant....assistant ni cleaner yang kerja kat opis adik cik mai, dia nak cari duit lebih..so kitorag pon ajak la dia sekali..ok la tu...

Lori pon tak cari lagi nie, memula ingat nak pinjam lori tempat kerja adik ipar cik ma…