Monday, March 18, 2013

Isnin - Nukilan Hati


"Kadangkala kita terlalu cepat percaya pada orang sehingga akhirnya kita pula yang tertindas"

Friday, March 8, 2013

Salam Jumaat

Lamanya cik mai menyepi kan?..ada ke yang merindui?..cewah...puitis sungguh introduction pagi ni...bukan apa u all, cik mai agak tak de mood la untuk beberapa minggu nie, yang penting cik mai dah rasa lega sangat bila dah abis belajar ni..sekarang ni tunggu nak KONVOKESYEN sajer..berdebar la pulak....awww...apa-apa pon jom kita mendaftar dan semak nama kita ada ke tidak kat SINI....

Yang penting minggu ni nak mengemas rumah...yeay cik mai dah nak berpindah (sebenarnye malas nak pindah lagi , tapi sebabkan dah ada penyewa yang dah nak masuk rumah sewa ni..terpaksa la..)...semoga cik mai dapat mengemas abis satu rumah esok..berganding bahu dengan adik cik mai dan mengHIRE sorang assistant..huhu...macam banyak bebeno barang nye, tapi sebab tak rajin, amik la sorang assistant....assistant ni cleaner yang kerja kat opis adik cik mai, dia nak cari duit lebih..so kitorag pon ajak la dia sekali..ok la tu...

Lori pon tak cari lagi nie, memula ingat nak pinjam lori tempat kerja adik ipar cik mai..tapi dorang busy nak guna lori la pulak, kena la cari inisiatif lain...cari kat internet sudah..mesti bannnyaaak kan?...

Sekarang ni cik mai baru nak menghapdet jua alamat baru ni pada bank2 yang berkenaan, urusan yang penting..semua kena di hapdet mengenai penukaran alamat ni kan...leceh jugak ye pindah nie....kalau ada assistant kan best, yang tolong buat semua ni untuk cik mai...hehe..

Pindah je nanti cik mai kena amik cuti seminggu, yela nak menghantar zameer ke TASKA AN NIZAH tu, harap2 dia cepat la menyesuaikan diri di sana....erm, lagi apa ye nak cerita..banyak sebenarnye nak citer tapi takde idea nak tulis cam mana....

Nanti la cik mai hapdet lagi ye...


P/S - Mood nak repair result SPM membuak2...


Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .