Saturday, February 2, 2013

Rujukan Bersama

Mungkin sebulan dua ni cik mai akan bercerita pasal rumah baru cik mai jer..excited lebih ni...
Tapi cik mai nak jadikan rujukan pada cik mai progress rumah dan kos yang telah keluar..huhu
Kawan kawan blogger pon bole dapat info,bak kata orang sharing is caring...macam cik mai sendiri bila nk cari info je terus tanya pakcikGOoGle...pastu survey kat blogS para blogger...
Erm..kalo ada yang terBekenan ngan design dapur cik mai ke..cik mai bole bagi contact number dia..
Okla,harga berpatutan dan bole runding....
Email je kt cik mai mama_on7@yahoo.com
Bab barang elektrik pulak cik mai memang rekomen kome bli la kat House of Lighting..memang berbaloi baloi...cuma,jangan pegi waktu sabtu dan ahad..penuh kedai...susah nak pilih...cik mai xsuka crowded camtu so pegi time org takde...hehe..layanan pon mesra dan mudah kita nak memilih....

P/S-mood nk cuti tapi banyak benda nak disetelkan dulu...

No comments:

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .