Tuesday, January 29, 2013

Mari beli lampu dan kipas di House Of Lighting

Ha...hari tu cik mai pegi kedai yang bloggers lain cakap murah tu...yelah, kita kena la berjimat..macam macam benda lagi yang nak kena beli....HOUSE OF LIGHTING...
Pegi selamba je..sebab tak tahu kat mana kedai dia, rupanye senang je nak cari...dekat pon dekat, 15 minit je dari rumah cik mai..hehe...
Masuk je kedai mata pun dah rambang, pastu tak tahu nak pilih design cam mana..banyak sangat design yang cantik....rasa macam nak beli semua..tapi duit je kureng, hehe.....

Lihat la lampu yang berjenis jenis nie...
Lampu pattern ni cik mai nak bubuh dalam master bedroom
En asben yang sedang leka mencari lampu kalimantang (jimat..) untuk rumah kami..
ZameerHaiqal dok berlari lari dalam kedai..penat melayan dia..
gamabr ni ZameerHaiqal suh amik..sebab dia nak tengok lampu DOG tu..erk...
Dah pilih, masa untuk cek pulak...ni kipas...brand KDK..cik mai beli 5 bilah 1, 4 bilah 2,
Harap2 brand ni tahan lama la...hoho...
Ni saje je nak amik gambo tanglung..hehe
Puas la adik ni adjust, keta comel..beli banyak..erk...

No comments:

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .