TABUNG ZJ

Saturday, January 26, 2013

Aktiviti hari ini!

Hari Sabtu 26/01/2013,

Cik mai pergi servis kereta kat Chan Auto Service Perodua Taman Sri Muda, Shah Alam Seksyen 25...
Hari ni cik mai pergi berdua je ngan Zameer memandangkan en asben work..huhu...
Cik mai suka pergi sini sebab layanan dia best!..bayangkan la setia betul cik mai dari 2007-2013..servis di tempat yang sama...

Sekarang ni kedai dia dah bertambah besar dan banyak kemudahan disediakan, ada wifi,tv(astro)..ada air yg tekan2 tu..suma pree..hehe,tadi breakfast pun ada..kuih ada 3 jenis ngan mee goreng..
Staff di situ cakap setiap sabtu breakfast disediakan untuk pelanggan...best kan...tapi tadi cik mai makan biskut je...tak selera pulak..hehe

P/S- petang ni aktiviti sopin lampu dan kipas pulak...duit mesti macam air kan...

1 comment:

Alin In D House said...

perodua memang terbaik...