TABUNG ZJ

Thursday, December 13, 2012

Sambutan Bufday anak

Cik mai dah bercadang nak buat sambutan bufday Zameer di salah satu tempat2 nie...tengah dok pikir harga..hehe..almaklum la bajet cikit je..nak simpan wang untuk masuk rumah baru nanti...

1. Flaming Steamboat
2. KFC
3. A&W
4. MCD (asben cik mai boikot la pulak..hehe)
5. Satay Kajang

Nak wat pon antara famili je..bukan apa, kalau nak masak2 perlukan komitmen yang tinggi dan cik mai tak nak peninkan kepala kerana exam dah dekat....pastu nak save bajet nak masuk rumah baru...InsyaAllah tahun depan kita smbut besar-besaran cikit ye zameer...hehe..maybe masa tu zameer dah dapat adik kot...hehe....

Ada seminggu lagi cik mai nak pikir kat mana nak sambut....Nak sambut awal tak elok pulak orang cakap...mak mertua cik mai tunggu sambutan hari jadi cucu dia dulu baru nak balik kampung...bukan apa ayah mertua cik mai kat kampung dah suruh mak mertua cik mai balik..hehe..(rindu la tu)...

Tema tahun nie..erm,...cik mai ingat nak wat tema OOPS....rahsia..tunggu..nanti dah sambut cik mai tempek gambar ye...

P/S - Jiwa kacau...opis..exam...bufday..rumah...

3 comments:

Myra Jay said...

Sebab nak sambut besday Zameer kena tengok apa yang dia lebih suka makan antara semua tempat tu.. :)

Rasanya KFC la kot kan :D

Cik Mai said...

myra..btol2..zameer suka makan kehepsi..nanti cik mai pikirkan..

Myra Jay said...

Kalau camtu kena terjah Key Ep Si la.. hehee