Saturday, December 29, 2012

Akhirnya berpisah jua..

Sudah 7tahun cik mai berkhidmat di bahagian yang sama..pagi ni dapat surat akan bertukar ke bahagian yang lain..
Harap2 dipermudahkan segalanya..dapat belajar benda baru dan kawan keja baru juga..
Tapi bahagian baru cik mai ni memang bertentangan ngan cik mai kerana cik mai xsuka kira2..huhu...
Takpe..kita kena terima cabaran ni...yakin bole!...
Berdebar2 nye...

Saturday, December 22, 2012

Selamat Hari Lahir Zameer

Sudah 3 tahun anak mama hari nie...Semoga menjadi anak yang soleh, bijak dan sentiasa mendengar kata papa dan mama..mama doakan zameer sihat selalu dan seronok bila berada di Taska baru nanti ye...

P/S - Entry taska..lain kali cik mai citer..hehe

Thursday, December 20, 2012

Alhamdullilah CF dah lulus..

Sekarang ni cik mai tengah tunggu kunci je...erm, banyak jugak prosedur dia rupanya..selepas je CF lulus kena tunggu kunci pulak...

Sambil2 tu cik mai dah mula membuat persiapan...

1. Beli langsir...next
2. Kipas dan lampu..

Nanti cik mai hapdet ye...idea nak menulis kurang..jadi lain kali cik mai sambung..hehe

Thursday, December 13, 2012

Sambutan Bufday anak

Cik mai dah bercadang nak buat sambutan bufday Zameer di salah satu tempat2 nie...tengah dok pikir harga..hehe..almaklum la bajet cikit je..nak simpan wang untuk masuk rumah baru nanti...

1. Flaming Steamboat
2. KFC
3. A&W
4. MCD (asben cik mai boikot la pulak..hehe)
5. Satay Kajang

Nak wat pon antara famili je..bukan apa, kalau nak masak2 perlukan komitmen yang tinggi dan cik mai tak nak peninkan kepala kerana exam dah dekat....pastu nak save bajet nak masuk rumah baru...InsyaAllah tahun depan kita smbut besar-besaran cikit ye zameer...hehe..maybe masa tu zameer dah dapat adik kot...hehe....

Ada seminggu lagi cik mai nak pikir kat mana nak sambut....Nak sambut awal tak elok pulak orang cakap...mak mertua cik mai tunggu sambutan hari jadi cucu dia dulu baru nak balik kampung...bukan apa ayah mertua cik mai kat kampung dah suruh mak mertua cik mai balik..hehe..(rindu la tu)...

Tema tahun nie..erm,...cik mai ingat nak wat tema OOPS....rahsia..tunggu..nanti dah sambut cik mai tempek gambar ye...

P/S - Jiwa kacau...opis..exam...bufday..rumah...

Monday, December 10, 2012

Hai!

Cik mai sudah kembali.....tapi masih penin..erm,..bulan disember je cik mai akan penin kat mana nak sambut bufday my baby..ada cadangan tak..hehe

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .