Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2012

Blog Bersawang Seketika

Hehe...cik mai terlalu busy dengan keja sekolah semester ni..jadi aktiviti blogging terpaksa dihentikan seketika sehingga 9 Disember...Bukan apa, pensyarah semester kali ni aktif semacam...yang keja online pon ada yang hard copy assignment pon ada...

Jujur cik mai tengah pening sekarang...Keja opis pon usah cerita la..meja dah jadi macam sarang tikus je cik mai tengok....ayoyoyo..

Sehingga bertemu lagi...hehe...

PEACE!


Durian Crepe

Nak ke Taknak?

Cik mai dalam dilema sekarang ni nak ke tak nak wat PAP SMEAR...huhu..dengar citer orang sahaja dah cukup buat cik mai ngeri, apatah lagi mahu pegi klinik untuk menjalani ujian tersebut....Sebut sahaja pasal sakit..memang cik mai surrender...cik mai takut....nak-nak lagi dorang cakap kena masukkan benda alah yang macam kat bawah nie...muncung itik a.k.a SPECULUM..Haisshh... Korang pernah ke wat PAP SMEAR ni..cik mai belum lagi..tapi disebabkan cik mai terbaca satu magazine..PAP SMEAR ni elok dibuat sebelum mengandung..jadi cik mai terpanggil untuk mengambil ujian tersebut...Yela, tahun depan cik mai plan nak peknen kan..jadi kena la amik ujian ni ...hoho....
BILA YANG SESUAI Ujian ini tidak dapat dijalankan semasa anda kedatangan haid.Pastikan dapat tarikh temujanji sebelum atau selepas haid.Waktu yang sesuai adalah pertengahan atau selepas 10 hari kitaran haid.Anda tidak digalakkan melakukan hubungan seks 24 jam sebelum ujian dijalankan kerana ia menyebabkan keputusan yang tidak tepat…

drama-drama sebelum kahwin

Kome Dah apply ke?

HEHE...cik mai baru je baca kat blog MYRA pasal Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M)....Ingat tahun ni cik mai nak apply la...sebab kitorang gaji di bawah RM 3K..

Nak link dia ke?..JOM terjah Blog MYRA

BR1M


P/S - Bila tengok diri sendiri kat cermin...cik mai dah gemuk..aiyakkk!