TABUNG ZJ

Monday, October 29, 2012

Salam Monday Blues!

Salam blogger sekalian....Macamana dengan cuti anda semua...hehe

Cik mai masih terasa kepenatan lagi + pula hari MONDAY pulak...Cik mai balik kampung khamis malam..wow!! heaven,...enam jam dalam perjalanan +  hujan lebat selebatnya...hoho...Natijahnya..en asben mengantuk semasa memandu...Akibat daripada kejadian tersebut, kami balik KL hari Sabtu, jalan takdela jem sangat...

Dengar citer dari opis mate, dorang yang balik semalam semua mengeluh jem....nasib cik mai balik awal..

Semalam,..pagi2 dah mendobi kain yang berbakul2...maklumlah minggu lepas hujan malam, jadi cik mai tak boleh nak mendobi malam..(alasan je sebenarnya,..hehe)..Petang pulak, cik mai pegi jalan-jalan ke AEON BUKIT TINGGI..menghabiskan masa yang berkualiti bersama famili..lama dah tak merasa berjalan hari Ahad..Kelas setiap minggu..huhu...Sempatlah bershopping baju mama + Zameer...ada offer kat AEON...P

P/S - Nak wat research sikit la, macam mana nak dapatkan baby girl pulak..hehe..gedik kan..


No comments: