TABUNG ZJ

Thursday, October 18, 2012

NuffnangX oh NuffnangX

Blog cik mai jadi celaru la pulak...abis semua komen takde camne tu?...

Pastu kalo nak komen kena isi verification Code tu..Tak suka tau...cik mai tak mau pengunjung blog ni penin nak salin balik code tu..huhu..sebab cik mai pon xsuka bila nak komen kena isi code cam gitu....huhu

Camne ek?..semalam cik mai claim my blog je...pastu ikut instruction macam NUFFNANGX tu bagi..pastu jadi celaru pulak...

Tolong...


P/S - Perfume minyak angin seminggu nie...

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nuffnangx itu utk apa ea sis?? yui tak tahu..hihi..

p/s: terima ksh sudi sggh ke blog yui n wish...

PinkUmmi said...

nuffnangx tuh seng ke nk guna..de gak tgk blog blog lain guna....teringin jugak nak wat tp takut celaru plak..

Myra Jay said...

Nuffnang X tu untuk memudahkan pengguna mobile-kalau tak silap..

So far ok je takdak masalah walau MJ sendiri tak pakai :D