TABUNG ZJ

Monday, October 22, 2012

Barulah sah!

Entri ini dibuat semalam...Entah kenapa dengan cik mai boleh lupa nak bawak purse + IC..henpon suma..memang macam pendatang tanpa izin la semalam...Siap duit nak makan pinjam duit orang sebelah..huhu...Adoi la time gaji boleh pulak lupa bawak purse...Tau masa nak keluarkan duit " alamak purse tak bawak!...

Hari ni henpon pulak tertinggal..hai la cik mai apa benda la yang cik mai dok pikir nie..huhu

Semalam shopping barang kat MYDIN..dah nak balik ni..on the way nak ke parking keta....

Zameer : mama nak kencing...
Mama a.k.a cik mai apa lagi mula la panik....
Last2 cik mai suruh je Zameer kencing kat tepi keta cik mai..huhu..pancut je..nasib baik la anak lelaki..hoho...tapi macam takde sivik punya orang la pulak bila kencing merata camtu..hehe..

Sekian...

P/S - Cik mai dah amik KOM1M dan KadSiswa..Yeay..suka...suka..suka...sebab dapat diskaun...

1 comment:

Myra Jay said...

Wahhh besnyer dah dapat kad diskaun ;)

Myra tak dapat lagi..huhuu tak tau dapat ke tak..