TABUNG ZJ

Wednesday, October 3, 2012

3 Oktober 2012

Hari ni cik mai bercuti sebab babysitter ada hal...jadi cik mai amik kesempatan untuk ajar baby zameer untuk tidak pakai pampers...dan hasilnya amatlah positif...alhamdullilah...

zameer tak kencing merata(dia suka lupa)...setiap kali dia nak kencing dia akan bagitau cik mai...

Pastu,cik mai pegi kedai nak beli lauk ngan sayur..tetiba zameer cakap nak kencing pulak..(mama nye yg agak panik dan sengal ni suruh dia tahan jap)...sian zameer siap kepit sambil pegang bird beliau..huhu...nasib baik pekerja tu cakap ada toilet jadi cik mai pon bawak zameer g toilet...pheewww...dapat jugak dia tahan nak kencing....

Tahniah zameer..mama bangga ngan awak..nanti esok praktis kat umah nenek pulak ye....

p/s...zameer request underware gambar lori sampah..ada ke?...setakat ni gambar car,lori ngan helikopter je yg ada...

2 comments:

Myra Jay said...

Wahhhh good boy Zameer :)

dah boleh jadi abg tu :D

Cik Mai said...

hehe..tula..nak bagi dia adik ni..kena ajar dia berdikari dulu..