TABUNG ZJ

Wednesday, September 12, 2012

Tablet mytab untuk Zameer


Hai semua...hari tu cik mai dah buat entry pasal nak cari tablet untuk kanak kanak kan...taraa...inilah hasilnya...(padahal takde wat research sangat pon...terus pegi beli)...

MYTAB nie function dia sama macam Tablet Samsung..jadi Zameer suka la...cik dah install kan segala bagai game yang dia suka main kat dalam tab dia...

MYTAB ni pekedai tu cakap buatan Malaysia..tapi kat belakang tulih Made in Taiwan..konfius kejap..hehe...okayla...dia ada WIFI..memori 4G, camera HD, ada Playstore (leh download game banyak2) dapat free Cover free dan sreen protector..Cik mai suh dia install games banyak2 kat tablet...senang sikit...Waranty 1 tahun..Kalau ada kerosakan boleh hantar kat kedai dia tau kat CSL...

Harga dia pulak...RM 388...tapi setelah diminta less dapat la RM 350..(Xpe duit en asben...lala)..Kalau nak murah ada brand CHINA Harga RM 299..sama je rupa bentuk dia..cuma dia lebih suggest beli brand Malaysia..ala..biasala peniaga..ayat kasi manis..huhu...cik mai mai layankan ajer..

Jom Layan..
Ni la rupa kotak dia....

Zameer yang khusyuk main tab sambil tengok TV..jangan harap nak bagi mama pinjam...

P/S - tapi kena control jugak budak2 nie..


3 comments:

MizzTina said...

eh, murahla..kt mana ni? hari tu tnya rm500++

Cik Mai said...

Mizz Tina..cik mai beli kat Carrefour Subang..nak pegi Lowyatt jauh sangat..hehe

Myra Jay said...

Wahhh boleh tahan jugak Zameer ada TAB ye, acik MJ pun takdak TAB..heheee