TABUNG ZJ

Friday, September 14, 2012

Deko - Deko Rumah Anda..

Cik mai sekarang tengah mencari idea macam mana nak menghias rumah yang bakal di diami nanti..hehe..cik mai kalau boleh nak yang simple aje dan barang tak perlu banyak (rumah sempit + cik mai pemalas nak mengemas)....

Banyak juga design yang telah berkenan di hati tapi..bajet jugak perlu diambil kira...bukan mudah tau nak wat pilihan..kehendak dan bajet perlu dinilai keduanya..huhu....

rumah cik mai pon takde la besar mana..meh cek mai bubuh gambar sikit bagi korang tengok ye..kalau sape2 ada idea ke?..contact number kontraktor ke..yang leh bagi murah2..bole la bagitau cik mai..

Yang ni ruang tamu...

yang ni pulak ruangan dapur
Dari luar

bilik tidur utama

Tapi belum dapat kunci pon lagi..nampak macam dah nak siap jadi cik mai pon survey2 je dulu deko2 nie..senang cikit nanti..hehe






2 comments:

Myra Jay said...

Takpe, mendeko2 untuk amsa depan ;D

Cik Mai said...

tula myra..tapi penin gak nak cari idea untuk mendeko2 nie..hehe