TABUNG ZJ

Thursday, June 21, 2012

VIVA Presentation tu camne ek?

Ya ampun,..sabtu nie cik mai ada viva presentation untuk subjek Research cik mai...tak tau la macamne nanti rupa cik mai ari sabtu nie...cik mai nie da la berdarah gemuruh cikit...entah dapat bercakap ke tak dalam bilik tu nanti...

Dan paling best panel yang akan jaga nanti adalah pensyarah dari fakulti lain tu yang agak seram..sedangkan present kat dalam kelas ngan sorang lecterur ngan member2 pon dah seram inikan pula 2 orang lecterur dari fakulti lain....

cik mai pon mengoogle la camne viva presentation nie...
jom baca sekali...kot2 la pas nie korang pon akan viva presentation macam cik mai kan...


hehe

TIPS PEMBENTANGAN VIVA
HOW TO PASS YOUR VIVA
TIPS
GUIDELINE FOR VIVA

Banyak lagi..tapi korang google je..yang penting cik mai dah lebih tenang cikit untuk prepare sabtu nie...huhu...

p/s - credit to them..