TABUNG ZJ

Friday, June 22, 2012

Jatuh Cinta Lagi pada Aqasha...

 Korang tengok tak citer Dejavu Kinabalu..ala yang Aqasha dan Tiz belakon tue..nampak macam best kan...seronok pulak....cik mai sekarang balik keja memang nak sampai rumah sebelum pukul 6.30..nak layan citer tersebut...


Dejavu Kinabalu-slot akasia TV3

Tapi dapat tengok sampai kul 7 malam je..sebab pukul 7 selalunya kitorang akan bukak cenel 106 a.k.a cenel astro Oasis..lagipon time maghrib eloklah dengar orang berzikir kan....

pas semayang barulah dapat sambung tengok balik..huhu...tapi tula..ada part yang akan ketinggalan...mana ek kalo kita nak layan tengok drama nie secara full?..

sape reti nanti bagitau la cik mai ye...

 

2 comments:

Mah@Mahu said...

Minggu akhir contest di blog Mahamahu hadiah wang tunai dan barangan masih milik anda sertai sekarang..

Pink Lavender said...

hai mai

bw sini
jom follow makneng sambil layan aqasyah..hu3..
asal dia berlakon mesti drama tuh meletop kan..