Thursday, March 8, 2012

Mari Berkelah Di Hentian Tapah

Haha..kitorang memang cam gini ye..kalau korang ternampak kami sila tegur ye...ni masa kami on the way nak balik KL kat Hentian Tapah tu punya la ramai orang so kami pon berkelah je kat tempat parking yang agak redup.....(ni adik cik mai dan sepupu)

Zameer paling best pasal ada batu kecik ngam2 untuk dia duduk..so dia dapat tempat duduk ekslusif sikit la...kami suma beralas kan surat kabar je.....

En asben pon layan je makan nasi ayam...

Hurm..yang penting gambo cik mai takde ..hehehe....


p/s - siap ada pelancong dari Korea (satu bas) yang turun berehat amik gambo kami sekerluarga..maybe dorang excited tengok kitorang atau dorang cakap kami nie mencemar alam..ala negara dorang kan bersih...hehe..Tapi kami bersihkan tau semua nie selepas makan...yang penting enjoy!

2 comments:

Alin's In D House said...

wah best yer tgk berkelah. pst2 nasi ayam tue nampak sedap sgt plak. yumyumyummy.

chomei sgt zameer duduk kat batu.

nkara said...

baru nak tanye sebelah makcik kepoh tu sape.. hikhikhik

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .