Monday, February 27, 2012

27-2

Wah hari nie cik mai akan berkhidmat di bangunan opis yang baru..tingkat 27 dulu tingkat 2 je..dulu naik tangga pon boleh sekarang ni mau pengsan haha...hari ni 27.2.2012 genap 3tahun cik mai dan en asben disatukan..(cewah..jiwang lak rasanya..hehe)..kami nikah 27hb 2, 28hb pulak baru lah majlis bersanding..cik mai harap hari ni biarlah suma berjalan lancar..dan dipermudahkan di opis baru nanti...cik mai juga berharap agar sinar kebahagian yang berganda untuk cik mai n en asben+zameer..amin..semoga dipermudahkan...amin... p/s- ari ni jadi buruh kasar...lalala

Saturday, February 25, 2012

Aktiviti Minggu ini

Minggu nie cik mai adakan kelas mewarna dan melukis untuk qeqe zameer..bagi dia merasa pakai kaler air @ water kaler..nak cite banyak pon tak reti nak describe jom layan je gambo2 nie...








p/s - sila abaikan zameer pakai pampers je n tikar getah cik mai yang dah tak comei tue..hahaha
Semalam adalah hari terakhir cik mai berkhidmat di bangunan opis lama,.hari isnin dah kena berkhidmat di bangunan baru..sedih jugak rasa nak tinggalkan opis lama,terlalu banyak kenangan yang manis..ni baru berpindah bangunan,kalau berpindah kerja macam mana lah agaknya?..
masing2 masih belum bergelar mommy lagi except baju biru tue single mingle lagik..hahah (2008 masa nie..)

comei tak kami...

nie plak tahun 2012...kami da bergelar mommy da..tapi maintain kan..hahaha..tapi baju kuning a.k.a shida single lagi...

pose kali terakhir di building lama...sedey sangat...

Wednesday, February 22, 2012

Cinta Hati Mama

Selamat hari jadi 2 tahun 2 bulan kat cinta hati mama a.k.a zameer..erm, dah besar tak boleh nak panggil baby lagi....nukilan nie mama titipkan buat qeqe zameer ye...bila qeqe zameer da pandai baca boleh la jenguk blog mama nanti...

qeqe zameer...

awak dah pandai sekarang nie..semakin hari ada je aktiviti awak...pastu mulut asyik nak menceceh je..tak henti henti nak bercakap,..sekarang nie qeqe zameer dah pandai mandi sendiri..pandai tekan sabun dan lumur kat satu badan..mama bangga dengan perkembangan qeqe zameer sekarang...Syabas qeqe!

tapi sekarang nie awak kuat merajuk la(mewarisi mama nie..hehe),mama salah sikit je awak cakap "tak nak kawan lah..pastu duduk jauh2...tunggu mama pujuk baru awak nak kawan mama balik...(ngada2 la awak nie..)

mama akan hapdet aper perkembangan qeqe bulan depan plak..erm sepatutnya mama kena hapdet setiap kali bufday awak  kan..takpe,pasni mama akan hapdet setiap 22hb mengenai perkembangan awak...

sekian...

p/s-lama tak menulis skang nie...

Alhamdullilah

Akhirnya result sudah dikeluarkan..semua lulus..walaupon pointer turun,tapi yang penting cik mai xnak menghadap lagi subjek yg sama...so leh register subjek untuk next sem...cik mai berazam untuk study hard lagi hehe...mula kan azam baru untuk lebih rajin mulai hari ni,opis baru,azam baru...

Friday, February 17, 2012

Jadual exam Sudah Keluar..

Okay kawan2 semua..jadual untuk kelas sudah dikeluarkan...tapi result sila tunggu minggu depan ye....
Jom terjah....

JADUAL KELAS EPJJ UITM

Tuesday, February 14, 2012

Wow...Jom Terjah!

Dear Friends,

McDonald's McValue Lunch is now even better with the Double Cheeseburger meal now at a brand new discounted price of only RM6.95!

Starting tomorrow (14 Feb), you don't have to choose between chicken or beef anymore because you can now enjoy both the McChicken Meal (still at only RM5.95) and Double Cheeseburger Meal (Now only RM6.95) at amazing value everyday on McValue Lunch!

So tell all your friends and family about this amazing new deal, and lets all have the Double Cheeseburger Meal for lunch tomorrow.



Sunday, February 5, 2012

Bruxism ke?

Adoi sakitnya rahang dan telinga cik mai..kepala pon sakit jugak...tak lena tido dibuatnye..nak tak nak kena g jumpa dentist la macam nie..sakit sangat tak boleh tahan punya!huhu

Thursday, February 2, 2012

Alhamdullilah...

Selamat kembali bekerja setelah bercuti 1 hari....tidak terlewat rasanya untuk cik mai ucapkan selamat hari Wilayah kepada warga Wilayah..

Semalam walaupon bercuti, ck mai tak duduk rumah pun...KL je cuti kan jadik cik mai amik kesempatan untuk membuat pelbagai urusan di Selangor..hehe...dapatlah mensiapkan beberapa urusan yang penting...alhamdullilah...semua  urusan dipermudahkan semalam....

Bebe zameer pon suka sangat la sebab dapat berjalan sakan kan...pastu petang2 cik mai dating kat Sunway Pyramid...ingatkan pegi hari biasa tak ramai orang hurm ramai jugak......takde parking...berpusing pusing cari parking...Bosan betol...

P/s - hati berlagu girang...

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .