TABUNG ZJ

Tuesday, December 6, 2011

Ombak Rindu kah?

Disana sini ramai bebeno la yang memperceritakan kebest'an citer ini pada cik mai...best sangat2 kah?...cik mai bukan ape, kalau citer yang terlalu berat cam gini malas cikit nak pegi hehe..tapi bila dengar orang citer best kita pon rasa nak tau best ke?

Nak ajak en asben, memang tak dapat la wei...dia da siap belikan pemain video dirumah sejurus selepas perkahwinan kami...ini adalah kerana dia tidak mahu menonton wayang...leceh katanya...adoyai!..seingat2 cik mai la, kami penah tengok wayang selepas kawen sekali je...tu pon masa tengah mengandungkan bebe zameer...lama tak?..haaaa....cik mai kalau nak pegi tengok wayang harapkan simpati kawan2 je la.....nasib ada kawan2 yang leh jadi team meronggeng...hahaha...tenkiu cik ALIN..n TASHA...

P/S - HARUSKAH PEGI TENGOK??

3 comments:

alimaz kembara terasing said...

BEST FILEM TU ....

Alin's In D House said...

yeah cik mai jom kiter tgk reramai! alimaz dah tgk ker?

Myra Jay said...

Sama la cik Mai asben kita tak nak layan movie di panggung..
Nak layan DVD je.. :)

Teringin nak tgk Ombak Rindu :)