TABUNG ZJ

Tuesday, December 6, 2011

Marilah Beli Jenama Malaysia!

Malam tadi pegi Mydin Subang, beli baju sekolah adik adik ipar cik mai..baju sekolah, kasut, alat tulis dorang...cik mai pon sempat menshopping kan alat tulis untuk diri sendiri..bukan ape dia jual banyak2 pastu rega murah..mata pon jadi rambang sekejap..hehehe....

Ingatkan mama je rambang mata tapi bebe zameer pon turut nak beg sekolah, book and color pencil..beli kan jugak..yelah dia tgk makcik n pakcik duk amik2 benda tue, dia pon xnak kalah..amik jugak....penin kepla cik mai..kat bahagian rak pencil box tu..huru hara dibuat bebe zameer..suma nak dikuarkannye.....

kitorang abis sopin dalam kul 10.30, lagi setengah jam Mydin nak tutup..hehe..tapi ramai je orang cik mai tengok...balik rumah masing2 lapo..cik mai masak la megi..layan jap malam2 makan megi...lalala...tido dekat pukul 1, AKIBATNYA bangun lambat, Punch card Merah..adoyai.....

P/S - Jom Beli Barangan Mydin (Duta Mydin Xberbayar)..hehe

1 comment:

nkara said...

ok gak kan soping alat tulis...exam dah dekat ni...huhuhu