Tuesday, November 1, 2011

Wow Kan best Kalo dapat bercuti ke Phuket, Bali or Club Med Bintan with my four buddies.!!!



kalo korang nak tahu lebih lanjut...cer klik ajer kat gambo itu...terus je website tersebut..hehe....pastu kena register rasanya...cik mai pon nak register jap lagi....mana la tau kot2 buleh dapat pegi melancong ngan kekawan kan kan kan......

suma iklan dan kempen nie cik mai dapat dari Churp Churp..korang da register ke?..hehe..cik mai pon tak baper faham sangat churp churp nie..tapi register je...pastu cik mai share kan campaign yang ada..hahaha.....
jom la join sama sama.....

campaign image

churp churp punya moto...

Get rewarded for spreading messages across your social media networks. Start sharing today!


Share itTweet it, and get rewarded

1 comment:

Myra Jay said...

Memang best kalau dapat p bercuti, tapi $$$ pun kena best jugak baru terasa meriah :-)

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .