Wednesday, November 16, 2011

Jangan Gedik Bole?

Ramai pulak yang peknen sekarang ni ek....membara bara rasa dihati cik mai nak menFOLLOW..tapi apakan daya ada target yang perlu cik mai selesaikan dulu...jadik ketap bibir je tengok orang peknen..jeles jugak..tapi masa belum mengizinkannya,...

Erm...mummy2 yang tengah peknen tue..korang takde mengidam ape ape yang pelik ke?..hehe...cik mai dulu dah berapa hari lagi nak melahirkan bebe zameer, boleh pulak tertengok citer jalan jalan cari makan ke ape kat TV3 tu...tetiba tengok pasal BUAH RAMBAI...sedapnya...tapi mana nak dapat puas cari tapi tak jumpa pon...

Bebe zameer meleleh gak air liur (orang tua tua cakap pasal mama dia tak dapat makan apa yang dia mengidam..huhu)..cik mai siap beli dan bagi bebe zameer makan sikit tapi meleleh jugak..hehe..maknanya kalau kita mengidam kita kena makan jugak..kalau benda2 tu tak haram la....

4 comments:

wardah @ fie shah said...

kita pun teringin but not now kot..

Cik Mai said...

hehe..kite layan je dulu perasaan nie..hehe

nkara said...

taun depan la mai...skali ngan sarah..hehehe

Cik Mai said...

nkara..hehe..

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .