Skip to main content

Alamak Status Dah jadi Ordinary la...

Cik mai baru perasan ari nie tibe-tibe status Glitterati jadik ordinary..haiyakkk...rasanya cik mai tak de la letak iklan lain selain NUFFNANG YANG COMEL...adoi,..cik mai punya la buat research nape la bertukar status begitu..huhu..banayak gak alasan ngape leh jadik begitu....cik mai tak pasti yang mana satu kesalahan yang cik mai buat.....

Tapi cik mai rasa la...cik mai ada register 2 blog dlm nuffnang nie..yang satu lagi tu cik mai da delete dah belog tue..tapi lupa nak delete dalam nuffnang..agaknye sebab itu kah?..

cik mai pon baca lagik kat NUFFNANG...contoh yang paling hampir adalah yang nie....

/

/

/

13. I was awarded Glitterati status but recently it reverted to "Ordinary".

Tags: glitterati, exclusive
Added: 14 Jan 2008
First of all make sure that you are indeed not running any other SEA ads on any of your blogs.

We have encountered a minor bug where a blogger does not properly detect as exclusive when he has multiple blogs and some of them regularly have no unique visits.


This is because our crawler excludes dormant blogs to save time. But when your status is displayed, the blog in question may have had hits on that given day, before the crawler has managed to update its list of dormant blogs.


This leads to your account being flagged as "Ordinary" because one of your blogs is not exclusive. A simple way to avoid this is to make sure all your blogs have visits.



p/s - da anto tiket kat dorang..tggu feedback dorang je nie...
mode :   :(


3/11/2011- TIBE2 DA STATUS GLITTERATI LA PLK..HEHEHE..KEJAP JE DORANG TUKAR..

Comments

Myra Jay said…
Yup, myra pun kekadang bertukar status sebab blog 1 lagi takde UV dalam sehari :-)
buang blog yang tak dak tu... nanti dpt balik la geli2 tu
Cik Mai said…
myra - nuff ni mmg saje kot..hehe..bagi kita lebih saynag depa lebih..
Cik Mai said…
alimaz - tula,..mai da buang lagi 1 blog tue...hehe

Popular posts from this blog

Pengalaman Bersalin Nur Jameela Zaheera

Alhamdulillah dapat merasai peluang menjadi ibu kali kedua, yang paling best dapat merasai pengalaman bersalin normal tanpa sebarang ubat. Dulu masa abang Zameer Haiqal, mama ambil epidural. Tapi, bila mengandung kali ni memang mama dah tekad untuk normal dan tanpa bantuan sebarang ubatan..Alhamdulillah dipermudahkan.
Kisahnya bermula,
13.Januari.2016
Pukul 12.00 mlm perut rasa memulas, macam senggugut pun ada. Tapi mama ZJ rileks lagi..layan tengok tv ngan papa dan Zameer. Pukul 12.30 mlm nak masuk tido, pinggang pulak rasa sakit yang amat. En asben suruh baring, tapi tak boleh sakit sangat. duduk kejap kat katil..bila bangun ada setompok darah kat tilam. Terus panik. Masuk toilet cek memang ada darah, agak banyak. Padahal pakai  Panty liner, darah still boleh tembus.
Encik asben terus call adik dia kat Klang, minta datang rumah. Jagakan Zameer sebab kami nak pegi hospital. Zameer dah tido masa ni.Sementara tunggu adik ipar sampai mama ZJ sempat mandi dulu..bagi bersih badan. Pukul 1…

Susun Atur Dapur Cik Mai

Tajuk tak nak kalah kan...
hehe....Semenjak dua menjak ni Cik mai telah jatuh cinta pada blog-blog yang bercerita pasal susun atur rumah, dapur dan segalanya mengenai susun atur..umur dah menginjak ke 3 series ni tetiba minat mengemas tu datang... Weekend je keja Cik mai mengalih perabot..tukar-tukar kedudukan barang-barang dalam rumah tu..hehe...En asben redha je..sebab dia kerja hari sabtu dan ahad....bila time en asben pegi keja kedudukan perabot lain, bila balik lain pulak kedudukannye...sila terima ye en asben ku..haha..
Tapi Cik mai ni tak kreatif, nak menyusun pun tak berapa nak pandai...baru nak belajar sikit-sikit macam mana nak deco-deco ni...
Cik mai paling minat baca blog-blog ni..memang sangat kreatif dan Cik mai sangat admire pada dorang ni dalam bab-bab susun atur...sila la kunjungi blog-blog mereka ni tau...
SUSUN ATUR SIOCASUE SUKA SUSUNAKU BUKAN BIDADARI

Persediaan Kehamilan Kedua

Wah..hebatnya tajuk entri cik mai hari ni kan..haha...ehem...Yelah, walaupun ini adalah kali kedua cik mai akan mengalami proses kehamilan, tapi cik mai ni masih baru lagi..rasanya elok cik mai cari info yang dapat membantu cik mai sepanjang kehamilan kali kedua nanti...Biler?..InsyaAllah....tahun depan..cik mai nak cop bulan Disember jugak...sama macam Zameer..Kalau boleh la..kita boleh merancang tapi segalanya DIA yang menentukan....

Pertama sekali...

Kita kena tengok adakah waktu yang sesuai untuk kita mendapatkan anak??...Cik mai rasa sesuai sebab tahun depan Zameer dah nak masuk 4 tahun, tambahan pula umur cik mai semakin meningkat...sesuai la mengandung di usia yang masih 20-an ni..hehe...
Kewangan pulak nak kata hebat sangat tak jugak..tapi cik mai percaya pada setiap anak akan ada rezeki mereka...takpe, nanti bajet boleh dikecilkan lagi....(qeqe Zameer pulak dah free dryper..jadi dah berjimat di situ..)...

Orang cakap 6 bulan sebelum nak mengandung bolehlah mula buat persediaan…