TABUNG ZJ

Tuesday, October 25, 2011

Yang Mana satu?

Cik mai tengah berfikir-fikir nie..walaupun cik mai bakal pindah rumah tahun depan tapi cik mai rasa cik mai patut survey untuk nursery/babysitter untuk bebe zameer.....cuma cik mai tengah keliru sedikit la..hehe...sama ada nak anta bebe zameer kat area rumah or anta bebe zameer kat nursery/bbysitter yang dekat dengan tempat kije....

Bukan ape,cik mai keja kat KL...umah kat Shah Alam...En asben lak kat Bukit Jalil.....jauh2 belaka...kot2 ada emergency risau gak..jauh tue nak lik umah,...Macam skang nie dekat je...ikut highway NPE 10-15 minit da sampai umah..hehe...

Kalu area rumah cik mai da survey da..ada la satu nursery yang ok dengan harga yang berpatutan...sekarang nie cik mai masih mensurvey lagik.....

p/s - bebe zameer memilih, bukan semua orang dia mau!..hehe

4 comments:

Alin's In D House said...

erm susah gak tue cik mai.... Buat survey cukup2 n tanyer org dekat situ. Kesian kat anak kiterkan. Mama die terpaksa kerja demi nak membantu keluarga. Harap zameer ok n selamat dengan tempat yang mama die pilih! ameen...

Cik Mai said...

itula cik alin..i kena buat btol2 nye survey...

Momma AA said...

Erm.... hantar katne pun u kena redha dan tawakal anak kita selamat.. sama ada bebe zameer suka atau x, u x de pilihan.. tetap kena hantar kat nursery/BS... Cam arianna, stakat ni dah 5 org yg jaga dia yer.. I redha jer.. Mcm2 dah jadi kat dia.. I redha jer.. Nak wat camne.. X de pilihan.. Tp u buat la survey gak.. Utk keselesaan n keselamatan anak.. Semoga anak u dijaga dgn baik...

Cik Mai said...

Yela Momma AA..i kena redha je...risau la nak memikirkan masa depan ..hehe