Tuesday, October 4, 2011

Saya Penat

2 hari nie rasa xlarat je nak bangun g kije...penat nye la rasa.....sabtu dan ahad lepas memang xberehat..sabtu ada famili day ahad plak ada kelas...isnin kije la plak.....ari nie pon rasa penat xilang lagik....muka cik mai da mcm nie ha
bulan 10 nie..kelas memang setiap minggu jadik kepenatan itu akan berganda2...xcukup rehat dan tido...
asignment pon xsentuh lagik nie....cik mai biasalah last minit punya olang...da dekat due date baru terhegeh2 nak cari bahan utk asignment (sila jangan tiru sikap ini)...

pastu seminar ketiga pulak ada test, mid term test...aiyooo..macam xsempat je nak studi...hehe...kunun nye  sem nie nak jadik budak rajin tapi malas jugak rasa nye......

sem nie cik mai rasa takut cket nak masuk kelas..sebab lecterur amalkan two way comunication...jadi student kena aktif menjawab..dapat lak lecterur yang main panggil2 nama..adoyai...sebelum masuk kelas memang kena studi dulu..kang x terjawab lak dalam kelas....cik mai nie da la jenis masuk je kelas ngantok....haha


bler lec panggil baru la terkial2 selak buku....haha....gitu la bler da veteren2 nie masuk skolah balik...wayar pon da byk tercabut...memori pon ada bper  je....mana nak hengat semua.....

p/s - tapi cik mai rasa dalam kelas english cik mai paling teruk kot..guna bahasa  tadika je kot..yang lain dorang power ranger je cakap english....huhuhu..penting jugak english education nie ye.....


2 comments:

Myra Jay said...

Rehat tak cukup memang akan buatkan kita letey..

Take time dan carilah ketenangan k :)

Cik Mai said...

tula..nak g bercuti2 malaysia la..

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .