Sunday, October 30, 2011

Luahan Hati Untuk Bebe Mama!


bebe..mama minta maaf ye pasal marah dan tinggi suara kat bebe..mama geram tadi, mana tak geram nye...bebe patahkan pen drive mama, dah la mama save sume keja skolah mama dalam pendrive tue, takpe la mama boleh wat semula keja skolah mama, tapi mama minta maaf ye bebe...lain kali mama tak tinggi suara lagi...bebe pon kena janji ngan mama jangan usik peralatan atau ape jua barang untuk keja skolah mama...bebe dah ada kan pencil box, buku, color..suma mama da beli supaya bebe xkacau mama tapi bebe masih kacau lagi..kan mama terhangin sikit tadi....bila tengok bebe tido selepas nanges tadi mama rasa menyesal sangat....mama tak sengaja sayang...besok mama bawak bebe pegi jalan jalan ye...mama tau sejak mama ada kelas nie bebe rasa terpinggir kan...mama asik busy wat keja skola tak layan bebe...mama kena wat macam tue bebe supaya kita dapat tingkatkan taraf kehidupan kita sekerluarga..kita berikan pengorbanan pada masa sekarang untuk kesenangan pada masa hadapan ye bebe....
mama sayang bebe mama..

rindu bebe mama...

bebe masa beberapa minit selepas dilahirkan





bebe mama dah nak masuk 2 tahun bulan Disember nie..mama harap bebe jadi anak yang lebih baik dan dengar cakap mama ye...



p/s - tak dapat nak buat keja skolah selepas memarahi bebe zameer..hati seorang mama yang tak tenteram...

2 comments:

Myra Jay said...

Mudah-mudahan Bebe akan jadi anak yang baik..

Bebe tu dah mintak maaf sebab patahkan pen drive mamanya.. :)

Cik Mai said...

hehe..tula mintak2 bebe jadi anak yang soleh...

pendrive kena beli baru..kena pow ayahnye..hehe

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .