Thursday, October 27, 2011

Jom Ganyang Aedes!!

Tak suka nya kat nyamuk....nyamuk suka gigit orang tak kira masa,..siang pon dia ada..malam apatah lagi kan?...nyamuk nie kalau nak tau lebih lanjut boleh baca di SINI....

jOM kita sertai kempen Ganyang Nyamuk untuk hapuskan Denggi....Walaupon Nyamuk nie makhluk nye kecik je..tapi gigitan dia boleh membuatkan nyawa melayang...hebatnye nyamuk nie....

Time time ujan nie memang berlambak la nyamuk kat umah kita kan...cik mai pon duk sembur ridsect sebelum tido...kalau x memang tak boleh nak tido...berdesing je kat telinga nie ha....

Jom Join..kalau nak join klik ajer kat gambo nyamuk tue....cik mai da join,..sekarang nie cik mai nak share je ngan kawan2 pasal kempen nie..hahaha

cik mai da..CIK MAI JOIN

P/S- arwah ayah cik mai dulu meninggal akibat denggi berdarah..so kawan2 jangan main2 dengan makhluk sekecik nyamuk nie ye.....

4 comments:

Momma AA said...

momma pun daahhh... :) :)

gedek! said...

Uncle pernah kena denggi... serik!

Cik Mai said...

Momma - yaeay!!

Cik Mai said...

yeke uncle..mesti xbest kan.....kena duk hospital...

Best Friend sudah mari

setahun 4 bulan .