TABUNG ZJ

Monday, October 3, 2011

Famili day 2011

Pada ari sabtu yang lalu...cik mai ngan famili cik mai pegi ke ke famili day company en. asben...ada la bper ketul je gambo..layan je la...susah gak ek kalu xda kamera...amik gambo pon tumpang je kamera orang...event start kul 11 sampai kul 4.

Aktiviti cik mai ialah makan sampai lebam..datang2 je terus makan..haha..maklula nafsu memang lain macam skg nie..asik la nak makan...double lak kuantitinye....huh..gemuk suda..

zameer pon xleh duk diam...dia tengok orang ramai..mula la dia nak main..xreti duk diam...abis dia pusing satu resort..mama kena la ikut..kang ilang la plak anak mama..huhu....da abis jalan cik mai makan lagik...


sampai je trus posing ye bebe..


dia da start nampak benda best.


rupanya dia nampak air pancut..selmaba je jalan xtgu mama...


pastu tengok je...


pastu xnak ikut mama..
mama: jom kat dalam ada swiming pool..
zameer : nanak     


tempat makan, dan pentas...

amik gambo sebelum mkn...


eh,ada clown la..zameer terus excited..


tgu belon dari clown tersebut..tapi hampa bler sampai je kat kite da abis belon...huhu


cik mai nak masuk dalam sat..panas la kt luar..nak amik econ..


1/4 makan yang telah masuk dalam perut cik mai....hehe

zameer yang kepenatan...


p/s - ada lagik gambo rasenye..nanti edit lagik..

2 comments:

wardah @ fie shah said...

hemsem wooo zameer ni..

Cik Mai said...

hehe..tp xleh lawan kehenseman kakal pitt..huhu