TABUNG ZJ

Tuesday, September 27, 2011

Selamat Hari Lahir!


Hari nie ari jadi adik cik mai...hehe..dan sebagai sorang kakak yang paling baik di muka bumi ini...cik mai belum wish lagik kat dia...padahal dia da lebeh 5 kali kol kakaknya ini..maybe to get some intention...hahaha...tapi cik mai wat hati kering jer....i want to be the last person to wish..so ko tunggu la sampai ke pukul 12 malam nanti baru cik mai wish bufday kat ko....lalalala...

Yang best nya si bufday girl nak belanja kakak dia nie mcd malam nie..yes xyah masak malam nie...senang ckit...tapi ape ye yang best kat mcd....da lama jugak xmakan mcd nie..last makan pon set breakfast je....aper yang baru jom kite terjah ckit...

wow..leh cuba yang ini....


unutk bebe zameer leh je beli hepi meal dia...tengok ape adiah bulan nie...



yeay..menarik...

No comments: