TABUNG ZJ

Friday, August 5, 2011

Nak Masuk Contest Tapi xCukup Syarat La...

Cik mai nak masuk Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung tapi x cukup syarat lew pulak...Zameer xda la pulak pakai baju melayu lengkap..huhu..tahun lepas raya kat kelantan cuaca panas sangat jadi zameer pakai baju melayu jap jela..pastu bukak dia terus tido ( mau x panas, umah mertua cik mai dekat ngan pantai..tapi malam sejuk je..siap bole dengar desiran ombak lagi)..tengok la cmne jadi zameer nie..masa raya tahun lepas xsilap cik mai dia baru 9 bulan..xdapat kaki lagi masa nie..

pastu petang raya bila nak berjalan cik mai da tukarkan baju kemeja kat zameer...memang raya tahun lepas xbanyak amik gambo lew...skang jom tgk gambo zameer g jalan plak...


hehe..
xpe tarikh tutup lambat lagi kan..cik mai tunggu baju melayu zameer siap dulu la..kalau dapat siap awal nanti cik mai join contest NIE...cik mai tempah baju melayu zameer kat ALIMAZ..korang g la tengok..hehe..maap ye tempahan raya telah pon ditutup......

itu je..cik mai nak sebarkan kat korang kalau ada anak ke anak sedara ke..leh join tapi kena berumur 1- 3 tahun tau.... jom ke Blog Mama Rayyan!

2 comments:

mamarayyan said...

as slm...hi cikmai thanks sgt2 sbb sudi tlg promote contest mamarayyan..hepi tau bler bkak blog cikmai..terharu gak bler cikmai sungguh2 nak join:)...x per ade masa lg.Insyallh 22hb tu baju zameer mesti da siap:) da siap nti trus pkaikn n upload k.hihi

Cik Mai said...

hehe...nanti cik mai join..