TABUNG ZJ

Wednesday, June 15, 2011

I Need to Blog Myself Contest (Memang berbaloi baloi)...



Cik Mai nak join le contest nie...best wooo..dapat RM 300 lagi...kalau x dapat RM 300 tu dapat yang saguhati pon xpew la...RM 100 gak..macam2 cik mai leh beli tue....wow!!!..jom kite intai cket ape ada dalam blog Madam Safra Shukry ni ..I Am SuperWoman..Jom terjah!!!!!Beliau adalah superwoman dan mummy kepada superbaby a.ka. Lais al-fateh...My SuperBaby




Cik mai nak bagitau la kt korang suma kan...kalau la cik mai yang menang...hehehe..berangan jap 
nak beli oven cam gini ha..almaklum la kwn2...skg nie kan da nak dekat raya(posa pon lom lagi da pikir nak raya...)...cik mai berazam(konon2 la) nak buat biskut raya sendiri je tahun nie..jimat kan....lagi pon taun lepas sakit ati..order punya order last2  nak raya biskut nye TIADA dalam perkhidmatan...ada ke patut...tula yang buat cik mai nak buat sendiri je biskut tahun nie...lalalala...korang bagi can la cket..bagi cik mai  menang ye..hehehe...nnt cik mai bagi la cket biskut kat korang.....
sedap x kawan2...hehehe..
Selain itu cik mai nak ajak la kwn2 join contest nie..bak kata orang..
SHARING IS CARING...
sambil nak masuk contest nie cik mai pon masuk la blog beliau paling cik mai tertarik pasal pampers..mmg terbaik..cik mai xpenah lagi baca pasal pampers dalam blog2 yang cik mai singgah setakat nie la..hehehe...cer cer share...cershare....
kalau korang nak tahu lebih lanjut masuk la blog beliau SAFRA.....

No comments: