Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

MJ BIRTHDAY GIVEAWAY

MJ Birthday Giveaway! Hepi bufday MJ...semoga dimurahkan rezeki...dipermudahkan segala urusan....dipanjangkan usia.... terima la kek dari cik mai nie...hehehe...sedap tau.... Salam perkenalan dari saya...... kawan2 meh la kita wish MJ nie....jom join GA nie.... ni ha adiah dia...menarik bukan?..
MJ BIRTHDAY GIVEAWAY
NK JOIN KENA KLIK SINI... http://kopicawan.blogspot.com/2011/05/nak-buat-ga-la-sempena-birthday-mj-jom.html

Hari Rabu yang layan je la.....

ari ni aku kenyang gler...smpi nk sarapan pon xlalu...mana idaknya malam semalam ape yg aku mkn...erk...overdose weh...memula aku mkn nasi pehtu aku mkn mcd lak Big n Tasty lak tue..kembung perot aku dibuatnye...napsu rimo tol aku mlm td...huhuhu.....so ari nie aku nk mkn yg light2 je...idak lalu nk mkn yg berat2 lagi.....tp ape la yg best nk mkn lunch karang nie..kena pikir klu x kang penin nk mkn ape..huhu....baru kul 9 pagi aku da pikir pasal lunch...adakah patut?..hehehe...

:GA Birthday Faryza::

http://kopicawan.blogspot.com/2011/05/ga-birthday-faryza.html
HAPPY BUFDAY AWK...sHENGRI kUAILLE!!!(DALAM BHS MANDARIN).. SAYA baru je jadik follower awak...nnt leh la follow saya juger... Sempena bufday awak..saya ingin mengucapkan semoga dimurahkan rezeki..dipermudahkan segala urusan....semoga berbahgia disamping orang tersayang... http://kopicawan.blogspot.com/2011/05/ga-birthday-faryza.html

SYiLASYiRA 2ND GiVEAWAY

Meh join Sepatu Merah Give away

JOM JOIN GIVEAWAY SEPATU MERAH YANG PERTAMA! :) Mari kita meriahkan lagi blog Sepatu Merah... Saya pon baru je join n follow dia..almaklum la..baru je berblogging nie..hehe.... JOM PASTU LEH MENANG ADIAH SEPERTI DI ATAS NIE HA...COMEY KAN?.... JGN LEPASKAN PELUANG NIE..JOM JOIN... SYARAT2 DIA NIE JE  1) Buat entry yang simple & ringkas tentang giveaway ni di blog anda (sila letak gambar di atas)
2) Comment di post ini dan letakkan link entry blog anda MUDAH KAN?... SEPATU MERAH@ NI KRETIP WOOO.. MCM2 HASIL DIA WAT...XSANGKA KAN...DIA DA LA STUDENT PASTU LEH WAT BIZNES ON9 LAGI...BGUS2 SEMANGAT YANG KENTAL...CAIYOK2!!! ANTARA HASIL TANGAN SEPATU MERAH INI ADALAH...JENG JENG JENG..

INI ADALAH VELVET PILLOW .. SINGGAH BLOG DIA JIKA MAU TAU LEBIH LANJUT...SEPATU MERAH
SLING BAGS TOTE BAGS KEY CHAIN PON ADA LA...WOW..HEBAT KAN?...
MEH LA SINGGAH BLOG SEPATU MERAH UNTUK MELIHAT PELBAGAI HASIL NUKILAN BELIAU..HEHEHE
MEH...JOM JOIN GA NIE SKALI...TAKKAN XGERAM KOT TGK ADIAH DIA..HEHE
http://kopica…

Giveaway Mei 2011.

Sempena hari Ibu...saya mengucapkan selamat hari ibu kepada semua mama,mummy,ibu,emak...semoga anda semua diberikan kesihatan yang baik, kerana tanpa seorang ibu tiadalah kita didunia ini..Bukan senag nak jadi seorang ibu ini. Setelah jadi ibu barulah saya memahami susah payah seorang ibu membesarkan anak...Saya skg nie sudah semakin suka dgn GA..hehhe..asyik nak join je....

http://kopicawan.blogspot.com/2011/05/giveaway-mei-2011.html

Asid Splasher

Track Down The Serial Acid Splasher In KL: 7 Things You Can Do Right Now!
Posted by Eric On 5/11/2011 12:03:00 AM No comments

This post is taken from Tekkaus.com blog - lets all work together to spread the awareness of this issue here.


Sounds like I am a barbarian huh? But I am sure that's the exact emotion the victims and their families have right now! I wonder how come this crazy man can be roaming free on our streets just like that? Can't PDRM channel more of our police force to nab this cold-blooded criminal? A serial acid splasher is terrorizing the lives of people in KL! Damn it! All of us especially those residing in KL should be more careful!





Beware of the serial acid splasher in KL!





Last week another 5 innocent victims have been hurt by the acid thrown at them. So far 20 victims have been injured. All are women and girls except a male school teacher in 8 different incidents over the past 2 months! These crazy attacks happens right in the heart of KL.
We must track dow…

Maajun Manjakani Che Yah

Maajun ini dibuat dari herba2 seperti  Manjakani, Biji Lemuju, Jintan Hitam dan Bunga Cengkih.Pembuatannya adalah secara tradisional setiap bahan dijemur terlebih dahulu kemudian digiling. Selepas itu Bahan2 tadi di gentel dan dijemur sekali lagi. Khasiatnya adalah sangat banyak, terutamanya untuk masalah Dalaman wanita, lelaki juga boleh makan maajun ini. Ia sangat berkesan untuk menyingkirkan angin didalam badan kita.  Sepeket ada 70 biji, harga RM 5.00 sahaja. Cubala pasti tidak menyesal.. Kita cuma makan 2 biji je sehari... Khasiatnya: Membuang toksin didalam badan, menyingkirkan angin dan ia juaga membuat badan terasa lebih ringan. Memberikan tenaga (Tidak Mengantuk) Mengurangkan sakit2 urat seperti melegakan sakit pinggang, kebas2 kaki dan juga lenguh  Ia juga akan membuatkan kita sentiasa Awet muda.

Ceramah Rawatan Perubatan

Hari nie aku dgr ceramah mengenai rawtan perubatan.. dan ia sgt menarik..rugi aku xpenah pegi sebelum nie....ustaz tue ckp kanser ada ubat dia dan cara2 utk merawatnya amat mudah....susu dan air kencing unta pon sgt byk khasiat dia..nanti sambung ye..ada kije la nak kena wat..hehehe
Blog yg sgt best utk beli rompers..http://shazclozet.blogspot.com....saya penah beli utk bebe zameer saya n siap dapat gift...tenkiu sha..murah rezeki salu bgi gift...skg nie da setahun ye web sha..tahniah...siap ada my prince giveaway...ni adiah dia..wow menarik kan...http://shazclozet.blogspot.com/2011/05/my-prince-birthday-giveaway.html...hepi bufday to bby shaz...semoga semakin membesar dengan sihat dan ceria yeay!!..peace....
http://kopicawan.blogspot.com//2011/05/my-prince-birthday-giveaway.html